prieteni si Prieteni. 

Facebook-ul m-a intampinat tare elegant ieri, cu o urare de bine pentru mine si prietenii mei: Happy Friends Day. 

Stiti ca am mai scris despre prietenie si ce cred eu despre ea. Unii oameni sunt mai norocosi decat altii reusind cumva sa lege prietenii trainice, adevarate. Doar unii, foarte putini. 

Ca si oamenii, si prieteniile astea sunt de multe feluri, dar asa cum ii place omului meu sa spuna: nu exista prietenie fara interes. Poate fi material, poate fi nevoia de socializare, de apartenenta la un grup, poate pentru ca ai nevoie de ajutor, de relatii, de afectiune, sau pur si simplu ai nevoie de cineva care sa te asculte. Oricum ar fi, exista un interes pentru care te aventurezi intr-o prietenie.
Oameni care sa apara in viata ta si sa si ramana dezinteresat sunt foarte rari. Prietenul acela din proverb care la nevoie se cunoaste este aproape un mit, ca si Făt-Frumos pe cal alb. 

Asa ca daca tot este ziua prieteniei, va invit sa va bucurati din suflet daca ati avut norocul sa intalniti oameni care sa merite pastrati, care sunt acolo si la bine dar mai ales cand e greu, care va cunosc asa cum sunteti. 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s