Lasati copiii acasa. 

Stiu ca tara intreaga acum vuieste, ca toti vor ceva si vor mai bine, iar oamenii sunt impartiti in trei: cei care spera ca pot schimba ceva in piata, cei care cred ca solutia nu e acolo si cei care s-au resemnat deja demult. 

Am vazut multe mesaje care indemnau oamenii sa iasa in piata, si nu m-au deranjat in nici un fel, e dovada ca daca vrem putem sa ne strangem multi. Dar de ce sa indemni familii, mame, tati sa iasa cu copiii?! De ce sa chemi in strada pui de oameni? 

Care este rolul lor acolo? Voi, parintii din piete, ati iesit acolo pentru ei, asta inteleg. Dar nu trebuie sa fiti CU ei. Purtati voi razboaiele, in timp ce ei stau la caldura in copilaria lor. 

Vreti sa cresteti copii frumosi si liberi, care sa isi iubeasca tara, care sa simt la fel ca voi? 

Povestitile seara la culcare despre Decebal, Traian, Mihai, Mircea, Stefan, Cuza, despre traditie, despre oameni buni, despre pamanturile noastre, despre munti, despre campii, despre romanii nostri de peste Prut si despre strabunici lor. Insuflatile dragostea de tara prin povesti si basme, prin exemplul propriu. Nu le faceti cunostinta cu tara lor intr-o piata infrigurata si inversunata. Mergeti voi daca asa simtiti, dar lasati copiii acasa. 

Sa lasam copiii sa copilareasca, si adultii sa marsaluiasca. Va rog, lasati copiii acasa. Sa ne fereasca Dumnezeu, dar e mereu un sigur pas intre pace si razboi. Lasati copiii acasa. 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s